Miyako Tea & Sushi Webshop

Cart  

(empty)

Search

Thee

 

De Japanse thee van Miyako Tea & Sushi wordt rechtstreeks geïmporteerd van de plantages van de volgende Teamasters:

  • Otsuka in Shizuoka

  • Sugimoto in Uji

  • Aikawa in Ureshino

De theetraditie wordt door deze Teamasters doorgegeven van generatie op generatie. Ze hebben allen vele malen de prijs voor beste thee van Japan gewonnen, en zijn dus terecht erg trots op hun product. Ze doen er alles aan om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

 

Alle Japanse theesoorten, van sencha (groene thee) tot matcha (groene theepoeder van de theeceremonie), vind je bij Miyako Tea & Sushi. Heel speciaal is het fijne aroma en de lange afdronk van de fukamushi sencha, een langer gestoomde sencha. Genmaicha, sencha met de knapperig gepofte rijst erdoor en die karakteristieke nootachtige smaak. Probeer eens een hojicha, een geroosterde groene thee bij tsukune, Japanse kippengehaktballetjes.

 

Je waant je bijna in Japan, als je de bij Miyako Tea & Sushi de matcha geserveerd krijgt. Deze bereiden wij op authentiek Japanse wijze en presenteren wij met een Japans cakeje erbij.

 

En last but not least hebben we natuurlijk de koning onder de Japanse thee: de gyokuro. Deze thee is een smaaksensatie. Laat hem rollen door je mond en geleidelijk aan ontdek je alle lagen van de smaak van de gyokuro, van zoet tot hartig.

 

Infusions

 

Naast Japanse thee vind je bij Miyako Tea & Sushi een assortiment 100% natuurlijke infusions (in de volksmond ook wel kruidenthee genoemd). Heerlijke combinaties van kruiden, met bijvoorbeeld aloë vera, pomegranate, lemon grass, etc.


HomeHome