Miyako Tea & Sushi Webshop

Cart  

(empty)

Search

Sushi

 

In Japan is het vanzelfsprekend dat sushi altijd dagvers is, omdat sushi simpelweg op zijn best is als hij supervers is. De sushi van Miyako Tea & Sushi is supervers.

De sushi wordt bereid door de ervaren sushi chefs van Sushi Yaah!. Het assortiment bestaat zowel uit traditionele Japanse sushi als de meer Europese en Amerikaanse varianten zoals bijvoorbeeld de California roll.

Je kunt de sushi bij ons in de winkel kopen, maar wil je je favoriete sushi niet missen, dan raden we je aan te bestellen. Dit kan in de winkel, telefonisch of per e-mail. Voor grotere partijen adviseren wij je minimaal een dag van tevoren te bestellen.

Snacks

 

Onze heerlijke yakitori, Japanse kipsaté, is ambachtelijk bereid op de houtskool grill. Ken je de tsukune al, Japanse kippengehaktballetjes met gember en sesam? Of edamame, de geblancheerde jonge groene sojaboontjes. Verder hebben we chuka wakame zeewiersalade met sesam en chili.

En bij een kopje thee smaakt een manju, een Japans cakeje van zoete azuki-boontjes, uitstekend!

We helpen je graag bij het samenstellen van een sushi buffet eventueel aangevuld met yakitori of onze andere Japanse lekkernijen.

Een PDF versie van ons menu en party menu kunt u hieronder downloaden.

Miyako Sushi Menu 2010

Miyako Sushi Party Menu


HomeHome